FIZESSEN ELŐ lapjainkra, és NYERJEN!

Nem kell mást tennie, mint 2017. október 1. és 2017. december 31. között előfizetni lapjainkra, és Öné lehet alábbi értékes nyereményeink egyike:

- 1 db ASUS Zenfone 3 mobiltelefon
- 2 db Nespresso kávéfőző, 10-10 db kávékapszulával
- 10 db Qudo karkötő
- 1 db Bering férfi karóra
- 1 db Nautica női karóra
- 5 db Ínyencek asztala ajándékdoboz
- 5 db Aktív pihenés ajándékdoboz
- 5 db Kényeztetés ajándékdoboz
- 2 db Wellness ajándékdoboz
- 1 db Adrenalin ajándékdoboz
- 2 db GLAMOUR pullóver

A nyereménysorsoláson minden, az akció ideje alatt a Kiadónál előfizető, és hosszabbító Előfizető részt vesz, aki az előfizetéshez tartozó számlát, vagy hosszabbító számlát az akció ideje alatt csekken, átutalással, vagy az előfizetői weboldalon bankkártyával kiegyenlítette. Az akcióról további részleteket IDE kattintva olvashat. (2017 őszi/téli előfizetői akció részvételi feltételek)


Karácsonyi ajándékozó kártyánkat IDE kattintva tudja letölteni!

Akciós ajánlatunk 2017. december 31-ig, kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes. Azokra a megrendelőkre vonatkozik, akiknek a megadott kézbesítési címéhez az elmúlt 3 hónapban nem tartozott a választott lap előfizetése. A kiadói ügyfélszolgálatnál történő megrendelését követően az előfizetési díj kiegyenlítésére számlacsekket küldünk. Az előfizetés időszakáról és az első kézbesítendő lapszámról a számlacsekken talál információt. Az előfizetési díj számlacsekken megadott határidőig történő kiegyenlítése esetén az előfizetés a számlacsekken megadott időszaktól indul, későbbi befizetés esetén az előfizetés kezdete 1 hónapot tolódhat. Az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket az Előfizetői Üzletszabályzatban találja az elofizetes.ringieraxelspringer.hu/elofizetesek oldalon.

Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat, a következő telefonszámon: (+36-80) 202-112 helyi tarifával hívható telefonszám (munkanapokon) vagy írjon e-mailt a következő email címre: ugyfelszolgalat@ringieraxelspringer.hu

Akciókód: 2940


Megrendelés
KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
periódus:
Megrendelő adatai:
vezetéknév *:
keresztnév *:
ország *: Magyarország
irányítószám *:
település *:
utca *:
házszám *:
telefon *:
e-mail *:
e-mail mégegyszer:*:
megjegyzés::
Fizetési mód *:
Az ellenőrzéshez kattintson a fenti jelölőnégyzetre
1. Kézbesítési adatok:
vezetéknév :
keresztnév :
ország *: Magyarország
irányítószám :
település:
utca :
házszám :
e-mail :
telefon :
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az előfizetés díjáról 5 munkanapon belül számlacsekket postázunk a megrendelő címére. A számla az előfizetéssel kapcsolatos összes információt tartalmazza.  További kérdés esetén a 06-80-202-112-es ügyfélszolgálati telefonszámon készséggel állunk rendelkezésükre! 

A különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek.

Az adatokat megadva hozzájárulnak ahhoz, hogy azok felhasználásával a Társaságunk érdekeltségébe tartozó cégek, amelyek az adatok feldolgozását is végzik (Ringier Axel Springer Magyarország Kft., Blikk Kft., AS-Nyomda Nyomdaipari Kft.), előfizetéses megrendelését teljesítsük, akcióira, kiadványaira és egyéb szolgáltatásaira felhívjuk a figyelmet.

Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik  azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését. 

A feltüntetett előfizetési díjak belföldi kézbesítésre vonatkoznak. A Kiadó az árváltoztatás jogát fenntartja.


Copyright Ringier Axel Springer Magyarország Kft. 2017