Akciós ajánlatunk visszavonásig, vagy a készlet erejéig (három korábbi lapszám) kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényes. Azokra a megrendelőkre vonatkozik, akiknek a megadott kézbesítési címéhez az elmúlt 3 hónapban nem tartozott a választott lap előfizetése. Megrendelését követően az előfizetési díj kiegyenlítésére számlacsekket küldünk. Az előfizetés időszakáról és az első kézbesítendő lapszámról a számlacsekken talál információt. Az előfizetési díj számlacsekken megadott határidőig történő kiegyenlítése esetén az előfizetés a számlacsekken megadott időszaktól indul, későbbi befizetés esetén az előfizetés kezdete 1 hónapot tolódhat. Az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket az Előfizetői Üzletszabályzatban találja az elofizetes.ringieraxelspringer.hu/elofizetesek oldalon.

A korábbi lapszámokat tartalmazó csomagot az előfizetési díj beérkezését követően két héten belül postázzuk.

Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat, a következő telefonszámon: (+36-40) 202-112 helyi tarifával hívható telefonszám (munkanapokon) vagy írjon e-mailt a következő email címre: ugyfelszolgalat@ringieraxelspringer.hu 

Akciókód: 2948


Megrendelés
KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK
periódus:
Megrendelő adatai:
vezetéknév *:
keresztnév *:
ország *: Magyarország
irányítószám *:
település *:
utca *:
házszám *:
telefon *:
e-mail *:
e-mail mégegyszer:*:
megjegyzés::
Fizetési mód *:
Az ellenőrzéshez kattintson a fenti jelölőnégyzetre
1. Kézbesítési adatok:
vezetéknév :
keresztnév :
ország *: Magyarország
irányítószám :
település:
utca :
házszám :
e-mail :
telefon :
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az előfizetés díjáról 5 munkanapon belül számlacsekket postázunk a megrendelő címére. A számla az előfizetéssel kapcsolatos összes információt tartalmazza.  További kérdés esetén a 06-40-202-112-es ügyfélszolgálati telefonszámon készséggel állunk rendelkezésükre! 

A különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek.

Az adatokat megadva hozzájárulnak ahhoz, hogy azok felhasználásával a Társaságunk érdekeltségébe tartozó cégek, amelyek az adatok feldolgozását is végzik (Ringier Axel Springer Magyarország Kft., Blikk Kft., AS-Nyomda Nyomdaipari Kft.), előfizetéses megrendelését teljesítsük, akcióira, kiadványaira és egyéb szolgáltatásaira felhívjuk a figyelmet.

Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik  azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését. 

A feltüntetett előfizetési díjak belföldi kézbesítésre vonatkoznak. A Kiadó az árváltoztatás jogát fenntartja.


Copyright Ringier Axel Springer Magyarország Kft. 2019